Trainingszalen

Onze trainingszalen zijn eenvoudig maar goed geoutilleerd. Ze liggen allemaal midden in de natuur met een mooi, vrij uitzicht op het omringende bos of de Zonnewei. Met hun natuurlijke materialen en rustige kleuren stralen ze een frisse helderheid uit.

Verspreid over het landgoed staan drie vrijstaande houten groepsruimtes met in totaal vier trainingszalen: Lariks (187 m²), Tormentil/Wederik (80/45 m²) en Gentiaan (85 m²).
Alle groepsruimtes zijn voorzien van een entree met garderobe, een hal met open opbergvakken en meerdere douches en toiletten. De trainingszalen kunnen ook worden gebruikt als slaapzaal.

Standaarduitrusting trainingszalen
Alle trainingszalen zijn voorzien van matrassen, meditatiekussens, backjacks, yogamatjes en een audio-installatie met aansluiting voor laptop of smartphone. Desgewenst kan er gebruik worden gemaakt van tafels, stoelen, flapovers, een beamer en massagetafels.

Voor meer informatie of speciale wensen: mail naar Jelmer of bel naar 035-666 84 47.

We helpen je graag.

Zaal Lariks

Met zijn 187 m² is de trainingszaal van de Lariks de grootste van Venwoude. Daarnaast is er een slaapgedeelte met 20 slaapkamers voor 25 personen.

Het ontwerp van dit gebouw is een toonbeeld van duurzaamheid op elk gebied:  materiaalgebruik, verwarming, verlichting, enzovoort.

Zaal
De ruime zaal met prachtig vrij uitzicht op de omringende natuur is voorzien van:

– Vloerverwarming: een gladde, verende dansvloer met comfortabele vloerverwarming maakt deze ruimte ideaal voor lichaamswerk zoals yoga, massage, tai chi, qi gong, dans, ademwerk en tantra.
– Lichtregulatie: creëer je eigen sfeer met de reguleerbare verlichting: helder, warm of juist intiem, voor elke groep wat wils.
– Audio en video: een hoogwaardige audio- en video-installatie met een beamer die uit het plafond komt zakken.
– Supersnel internet via een glasvezelverbinding.

Overnachten
In het slaapgedeelte met twee verdiepingen zijn 25 slaapplaatsen, verdeeld over 5 tweepersoonskamers en 15 eenpersoonskamers. Naast in totaal 7 toiletten zijn er 8 douches waaronder een douche/toilet voor mindervaliden.

Maximale capaciteit
Theateropstelling (stoelen): 180 personen
Theateropstelling (stoelen en kussens):  150 personen
Dans/lichaamswerk: 80 personen
Yogamatten/matrassen : 40 personen
Overnachten op matrassen: 40 personen

Het gebouw omvat verder een entree met garderobe en een ruime hal met ontmoetingsplek, open opbergvakken en een kleine pantry voor thee en koffie.

De Lariks ideaal voor lichaamswerk,  lezingen, conferenties, filmvertoningen en grotere satsangbijeenkomsten.

Naar boven

Trainingszalen Tormentil en Wederik

De Tormentilzaal heeft een rustige uitstraling met veel binnenvallend buitenlicht. Met zijn 80 m² is de zaal geschikt voor groepen van 15 tot 40 personen.

De zaal wordt veel gebruikt voor workshops en trainingen op het gebied van lichaamswerk, yoga, dans, satsang enzovoort.

Maximale capaciteit
Theateropstelling (stoelen): 40 personen
Theateropstelling (stoelen en kussens): 60 personen
Dans/lichaamswerk: 30 personen
Yogamatten/matrassen: 23 personen
Overnachten op matrassen: 17 personen

Het gebouw bestaat verder uit een entree met garderobe, een ruime hal met opbergvakken, drie toiletten, 4 douche cabines en een kleinere trainingszaal van 45 m², de Wederikzaal.

Het gebouw wordt in principe slechts door één groep tegelijk gebruikt

Naar boven

Trainingszaal Gentiaan

De Gentiaanzaal heeft een rustige uitstraling met veel binnenvallend buitenlicht. Met zijn oppervlak van 85 m² is de zaal is geschikt voor groepen van 15 tot 40 personen.

Deze ruimte wordt veel gebruikt voor workshops en trainingen op het gebied van lichaamswerk, yoga, dans, satsang en dergelijke.

Maximale capaciteit
Theateropstelling (stoelen): 40 personen
Theateropstelling (stoelen en kussens): 60 personen
Dans/lichaamswerk: 30 personen
Yogamatten/matrassen23 personen
Overnachten op matrassen15 personen

Het gebouw bestaat verder uit een entree met garderobe, drie toiletten, een gezamenlijke doucheruimte met 4 douches, en een aparte slaapzaal (Dubbelloof) met 6 bedden.

Naar boven

Prijzen

Voor een prijsindicatie van de huur van onze trainingszalen kunt u contact opnemen met Jelmer van de afdeling Verhuur

Naar boven